Om oss

Mitt foto
Utan Vaski, vår första lappis hade aldrig denna blogg sett dagens ljus. Han kom till oss som 3-årig ouppfostrad tjocksmock och förändrade våra liv fullständigt! Hans och mina åsikter om hur man beter sig som hund visade sig gå isär. Vaski blev den första av alla våra husdjur att beskriva sina vedermödor tex med matte i snöret. Han hade i viss mån gästbloggare vid namn Toker, den svarta kattkillen som redan fanns i huset tillsammans med Skrållan, kattjejen men vassa klor och skinn på nosen. Sen utökades flocken med Klinga, lappisprinsessan som hatade att gå ut i regnet, Syrran, röda kattjejen som kom efter att Toker gått till Regnbågslandet, Lummi, som kommit och gått under flera år men som tillslut fick bli vår alldeles egna tokfia, nytillskottet Blixten, en randig kattkille med stor aptit på livet men också matskålens innehåll och så Glittra, en yrhätta med en ständigt viftande svans och hennes valpar Humle och Dumle som redan gjort sig kända som bloggare.. Alla dessa pälsklingar har ibland något på hjärtat här i bloggen. Vaski, Toker, Skrållan, Cissan, Lummi, Klinga och Humle bor numera i Regnbågslandet men hör ibland av sig via himmelsk länk.

lördag 15 augusti 2020

Grannosämja

Cissan och Syrran = bästa vänner! Jajjemen! 
Då vi bodde på förra stället höll vi oss ifrån varann så gott det gick men möttes vi så satt vi svansen i vädret och bah liksom..."vem ä du och vik undan då moi kommer". 
Då vi fann nya huset och tvåbentingarna tyckte de kunde betala hyfsad hyra för att få följa med så slog vi till och nu äger vi hela stället både ute och inne! 
Om det inte vore för Gullan...👿 tror jag hon heter. Löjligt namn, förresten. Våra namn är ju i en helt annan klass. Världsklass, faktiskt!
Men det braiga är att vi på 210:an numera är bästa kattvännerna och kämpar en heroisk kamp tillsammans för vårt rättmätiga ägande över hela alltihopa.Vi kommer att fortsätta vår kamp för rättvisa och ger aldrig upp!
Men om Gullan ger sig och visar underdånighet gentemot oss så kan det eventuellt bli tal om förhandlingar. Och om de går bra så kan vi kanske gå tillsammans Gullan och vi, mot det där jävla raggiga kattskrället som envisas med att beträda vår paddock hela tiden. Jag har engagerat våra luspudlar att jaga bort den om de ser den komma över vägen, men det funkar ju inte om de är inomhus. 
Tillsammans är vi starka!

Syrran är jag det!
Syrran är jag det!
                                             Cissan var namnet!

Kämpa på alla katter, för er rättvisa!

Tassisar Syrran och Cissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar