Om oss

Mitt foto
Utan Vaski, vår första lappis hade aldrig denna blogg sett dagens ljus. Han kom till oss som 3-årig ouppfostrad tjocksmock och förändrade våra liv fullständigt! Hans och mina åsikter om hur man beter sig som hund visade sig gå isär. Vaski blev den första av alla våra husdjur att beskriva sina vedermödor tex med matte i snöret. Han hade i viss mån gästbloggare vid namn Toker, den svarta kattkillen som redan fanns i huset tillsammans med Skrållan, kattjejen men vassa klor och skinn på nosen. Sen utökades flocken med Klinga, lappisprinsessan som hatade att gå ut i regnet, Syrran, röda kattjejen som kom efter att Toker gått till Regnbågslandet, Lummi, som kommit och gått under flera år men som tillslut fick bli vår alldeles egna tokfia, nytillskottet Blixten, en randig kattkille med stor aptit på livet men också matskålens innehåll och så Glittra, en yrhätta med en ständigt viftande svans och hennes valpar Humle och Dumle som redan gjort sig kända som bloggare.. Alla dessa pälsklingar har ibland något på hjärtat här i bloggen. Vaski, Toker, Skrållan, Cissan, Lummi, Klinga och Humle bor numera i Regnbågslandet men hör ibland av sig via himmelsk länk.

tisdag 11 maj 2010

Upp som en sol...ned som en pannkaka!
I helgen fick vi springa i skogen igen! Varje gång vi kommer till Bonäs som skogen heter så MÅSTE vi bara bajsa. Även om vi har bajsat för en timme sen så...MÅSTE vi bajsa igen! Matte och husse skakar på huvudet varje gång och säger: -Vi måste vara de enda i världen som tar upp bajset i skogen, men skitsamma, vi gör det ändå. Så går vi en bit med koppel på och det är JÄTTEJOBBIGT eftersom vi vet vad som väntar. Matte och husse säger att vi skall vänta tills vi har värmt upp, skitsnack, tycker vi! Varma blir vi ju direkt vi börjar springa så varför vänta, pjuitt! Efter ungefär 1000 år så fick vi äntligen av oss kopplen och yihaaa!!!! Sprang, sprang, sprang vi som tokar och nosade, nosade, nosade och...nosade.
På kvällen efter maten raglade vi omkull och somnade. Orkade nästan inte kissa natten. Så skall vovvar ha det tycker vi. Sen hörde vi ett otäckt samtal mellan husse och matte om oss. -Nu får vi väl ha linor på dom i fortsättningen för det är väl fullt med bebisar i skogen, sa matte. VAAA, bebisar i skogen, där skall dom väl inte vara heller försökte vi, men ingen bryr sig väl om små vovvars åsikter. Lillmatte Anna har en bebis i magen har vi förstått och HON skulle aldrig lämna sin bebis i skogen då den kommit ut, det vet vi. Nä, nån har lurat matte och husse det är vi säkra på! Säkert såna där hundhatare som inte vill att vi skall få vara fria och springa hur som helst, vilka hundplågare. Vi är dömda att gå i koppel för tid och evighet, snyft! Och till på köpet så fick Vaski en fästing också så nu har matte och husse sprutat sån där moja i nacken på oss så nu får vi inte gosa med varann på JÄTTELÄNGE! OOOÄÄÄÄÄ!!!
Dom små stackarna Vaski och Klinga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar