Om oss

Utan Vaski, vår första lappis hade aldrig denna blogg sett dagens ljus. Han kom till oss som 3-årig ouppfostrad tjocksmock och förändrade våra liv fullständigt! Hans och mina åsikter om hur man beter sig som hund visade sig gå isär. Vaski blev den första av alla våra husdjur att beskriva sina vedermödor tex med matte i snöret. Han hade i viss mån gästbloggare vid namn Toker, den svarta kattkillen som redan fanns i huset tillsammans med Skrållan, kattjejen men vassa klor och skinn på nosen. Sen utökades flocken med Klinga, lappisprinsessan som hatade att gå ut i regnet, Syrran, röda kattjejen som kom efter att Toker gått till Regnbågslandet, Lummi, som kommit och gått under flera år men som tillslut fick bli vår alldeles egna tokfia, nytillskottet Blixten, en randig kattkille med stor aptit på livet men också matskålens innehåll och så Glittra, en yrhätta med en ständigt viftande svans och hennes valpar Humle och Dumle som redan gjort sig kända som bloggare.. Alla dessa pälsklingar har ibland något på hjärtat här i bloggen. Vaski, Toker, Skrållan, Cissan, Lummi, Klinga och Humle bor numera i Regnbågslandet men hör ibland av sig via himmelsk länk.

torsdag 2 april 2015

Fiiiiiisk!!!

Vi kissar i husetbus är något olika till kropp och knopp. Men nåt vi är överens om är vilken mat vi vill bli serverade.


Och vår matte....suck.....är ju helt stöööörd då det gäller detta!
Det är med andra ord attans svajigt med kvalitén på hennes inköp, och nu har vi satt ner tassen!!

Sheba is da shit för vår del, men hon borde kunna variera sorterna lite.
Förra veckan så var det så himla tråkigt i våra matskålar, samma gamla sheba... blaha liksom, så vi åt bara torrkulorna.

Där har hon i alla fall träffat rätt...till slut. Våra torrkulor slinker numera ner hur lätt som helst. Faktiskt. Görgoa är dom.
 En dag hörde vi matte säga till husse: -Det där Acana är ju dyrare än vår egen mat, juh...suck.

Gillas!!

Och då är det ju helt störande att hon bara någon dag senare kom dragande med nåt slafsigt blött, som hon kallade mat fast vi BÅDA TVÅ såg att det stod ICA på paketet!!!! 

Såklart matvägrade vi(ja, till och med jag-Syrran, som älskar mat) Ibland får det bara vara nog, jamade vi till varann. Och vet ni?
 Det tog skruv direkt!
Matte köpte vår favvismat, fisk i micron!!!! 
DET är det göttaste vi vet, båda två. Att fylla magkulan med go fisk är livet dä.
Värst är att pälsbollarna är galna i fisken också. Då får vi dela med oss och det är surt.


Varför sitter du där nere och ser sugen ut, Lummi?
Detta är VÅR mat-Syrrans och min, bara så du vet!
Den är jättevarm, sa matte, så därför kan vi inte äta den direkt.
Jag kommer att sitta här tills matte ställer fram skålarna
på vår matplats, så det så! Pilutta dig, Lumpan!


Skrållan och Syrran/ Tjejer med klös

  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar